Ismét lesz Hírös Vacsora a főtéren

Balkanyar 2022. augusztus 7. 11:36 2022. aug. 7. 11:36

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is megszervezi a Hírös Vacsorát, mellyel ezúttal is a tanulni vágyó, nehéz szociális körülmények között élő diákokat kívánják segíteni. Augusztus 25-én, csütörtökön 14. alkalommal hívják tagjaikat és vállalkozásaikat a jótékonysági Hírös Vacsorára a Kecskeméti Csárda csapatával közösen, a megyeszékhely főterére.

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően két turnusba szervezve - 17 és 19 órai kezdettel - várják vendégeiket az alábbi menüválasztékkal:

- A menü: „Alföldi gulyások kedvence" - Tüzes marhalábszárpörkölt pásztortarhonyával és vecsési savanyúság válogatással.

- B menü: „Hírös város grilltányérja" - Grillezett jércemellsteak mézes, dijoni öntettel és konfitált sertéstarja jus-vel, lágy burgonya-krémmel és zöldleveles saláta balzsamkrémes vinegrettel.

A menü ára elővételben 3.700, a helyszínen vásárolva négyezer forint, ami egy pohár fröccsöt vagy ásványvizet is magában foglal. A vacsorát megrendelők a jelentkezésnél szíveskedjenek jelezni, melyik időpontot és menüt választják!

Abban az esetben, ha az eladott jegyek száma eléri a 450 darabot turnusonként, a jegyértékesítést lezárják.

Idén először támogatói jegyek vásárlására is lehetőséget biztosítanak. Azok, akik személyesen nem tudnak részt venni a rendezvényen, kétezer forint értékű támogató jeggyel tudják segíteni a rendezvény célját.

Húsz vacsorajegy elővételi megváltása esetén, egy menüt térítésmentesen adnak ajándékba, és minden támogatónak az alábbi megjelenési lehetőségeket biztosítják:

- a rendezvény helyszínén molinó, rollup elhelyezése,

- a vacsoraasztalon lévő támogatói táblákon a vállalkozás nevének feltüntetése,

- a kamara weboldalán és közösségi felületein a támogatók megnevezése,

- a rendezvényről szóló média megjelenésekben a támogatók közzététele.

Vacsorajegyek a kamara ügyfélszolgálatán kaphatók. (Kecskemét, Árpád krt. 4.).

További információ Tóth Anitától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon. Asztalfoglalási igényüket a toth.anita@bkmkik.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni!