Szeméremsértő madarasi tolvaj

Balkanyar 2022. július 3. 09:15 2022. júl. 3. 09:15

Bejelentés érkezett a közelmúltban, miszerint az egyik bácsalmási kávézó teraszán egy férfi önkielégítést végez, miközben videótelefonál. Amikor a pincér ezt észrevette, azonnal értesítette a főnökét, aki megkérte az onanizálót, hogy fejezze be, amit csinál és távozzon. Ennek ellenére a férfi továbbra is ottmaradt és szidalmazta a dolgozókat. A 41 éves madarasi lakos olyan részeg volt, hogy a rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba szállították – írja a police.hu.

Akkor még csak szeméremsértés miatt indult eljárás ellene, de később egy teherautót kötött el az egyik madarasi telephelyről. A tolvajnak nem volt nehéz dolga, mivel a jármű nyitva volt és benne maradt az indítókulcs is. Már Katymárnál járt, amikor az éppen ott dolgozó tulajdonos mellett elhaladt a gépkocsijával. Ekkor a sértett azonnal kocsiba ült és a nyomába eredt. Nem sokkal messzebb sikerült megállítani a tolvajt, majd értesítette a rendőröket. A járőrök kiérkezésééig próbálta maradásra bírni az elkövetőt, amitől az bedühödött, többször megütötte és a teherautó egyik ablakát is betörte. A rendőrök elfogták és előállították a férfit, akinek ezeken kívül két biciklilopásért is felelnie kell.

A nyomozók kezdeményezték a letartóztatását. Neki szeméremsértés mellett jármű önkényes elvétele, rongálás és kétrendbeli lopás miatt is felelnie kell.