Színházi angyal vagyok

Balkanyar 2022. január 17. 11:23 2022. jan. 17. 11:23

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház az eddigi évekhez hasonlóan, idén is szeretné színházi élménnyel megajándékozni a nehéz körülmények között élő gyermekeket és felnőtteket, a Színházi angyal vagyok program keretein belül.

A teátrum célja, hogy a jótékonysági programmal újra esélyt kínáljon a kultúrát nélkülözni kényszerülőknek azzal, hogy elérhetővé teszi számukra a színházi élményeket.

Idén először a gyermekeknek kedveskednek egy klímamesével, de a későbbiekben a felnőtteket is várják majd többek közt egy fergeteges vígjátékkal és egy látványos operettel.

A program első lépéseként ajánlásokra és jelentkezésekre van szükség. Olyan gyermekekkel foglalkozó civil szervezetek, alapítványok, egyesületek és közösségek jelentkezését várják, akik a program keretein belül szeretnék megtekinteni a január 30-án 11 órakor kezdődő A jegesmedve szerelMese című előadást. De nem csupán a saját maguk általi jelentkezésre van lehetőség, bárkitől szívesen fogadják ugyanis az ajánlásokat azokról a közösségekről, akiket szívesen megajándékoznának egy ilyen kivételes lehetőséggel.

A jelentkezéseket és ajánlásokat a szinhaziangyalvagyok@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címre várják, de üzenetben, kommentben a színház Facebook-oldalán keresztül is eljuttathatják az ajánlók.

Arról, hogy ki látogathat el a teátrumba, közösen döntenek a színház közösségi oldalát követőkkel, egy következő fordulóban. A megajándékozni kívánt szervezetek megtalálhatók lesznek a teátrum Facebook-oldalán, ahol kommentben lehet majd szavazni.

Aki pedig segítene a színháznak népszerűsíteni ezt a küldetést, használja a közösségi médiában a #szinhaziangyalvagyok címkét.

Az első előadásra január 18-án, 12 óráig várják a jelentkezéseket, ajánlásokat.