Aláírásgyűjtő szövetségesek

Balkanyar 2024. április 22. 17:45 2024. ápr. 22. 17:45

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület-DK-LMP-MSZP képviselőjelöltjei és Király József polgármesterjelölt is átvették az aláírásgyűjtő íveket a választási irodán. Ezután aktivistáinkkal közösen megkezdték a hét végén azt a munkát, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy hivatalos jelöltekké váljanak csapatuk elszánt és a város irányítására kész tagjai.

Az uniós választásra május 3-ig, az önkormányzati választásra május 6-ig gyűjthetők az aláírások, a megyei listát állító szervezetek május 7-ig szerezhetik be az ajánlásokat.

A szövetségesek vallják:

- A rendelkezésünkre álló időt szeretnénk maximálisan kihasználni, hiszen nekünk az ajánlásgyűjtés nem verseny, hanem lehetőség arra, hogy minél több emberrel beszélgessünk és felmérjük a problémás területeket. A következő napokban ezért jelöltjeink és segítőik sok-sok kecskemétit személyesen keresnek meg, de a városban több ponton fix sátraink is vannak, ahol bárki (körzettől függetlenül) aláírhat. Kollégáink segítenek abban, hogy utca szerint kinek ki a jelöltje. Miután néhány körzet határai módosultak, ezért ez még nem feltétlenül mindenki által ismert. Munkatársaink felkészültek, a pultoknál minden kérdésre válaszolnak az érdeklődőknek. Az érvényes ajánláshoz a névre, az állandó lakcímre, a személyi számra és az aláírásra van szükség.

A nagypiacnál és az MSZP irodán 8-12 között, a főtéren (Tér a térben) és a széchenyivárosi kispiacnál 8-13 óra között várják a támogatókat. A további időpontokat és helyszíneket folyamatosan közölik majd!