Látványos táncgála Kiskunhalason

Balkanyar 2024. április 23. 09:23 2024. ápr. 23. 09:23

A közelgő tánc világnapja alkalmából szervezett fergeteges gálát a kiskunhalasi Pro Urbe-díjas Stúdió 2000 TSE a Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokában a minap. Mintegy kétszáz táncos lépett a parkettre, ahol a standard és latin-amerikai táncok számos formációját mutatták be a kezdőtől a profi világklasszis táncosokig, akik több mint két órán át szórakoztatták a halasi közönséget.

Csaknem három és fél évtizede működik Kiskunhalason és a környéken a Stúdió 2000 Táncsport Egyesület, a hosszú évek alatt táncos generációk sorát kinevelő klub jelentős eredményeket ért el a hazai és nemzetközi táncversenyeken.

A Stúdió 2000 TSE lelke és motorja, Tóth Szilárd és Juhász Ágnes Pro Urbe-díjas táncoktatók, akik aktív versenyzőként számos hazai és nemzetközi bajnoki címet szereztek, oktató-pedagógiai munkájuk eredményét jelzi az egyesület töretlen sikere.

A műsorban felléptek a Stúdió 2000 TSE, a Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola és a Kossuth Alapfokú Művészeti iskola tanulói, a legkisebbektől a profi táncosokig. A baon.hu tudósítása szerint, a két részből álló gála végén hosszú percekig szűnni nem akaró zúgó vastaps jelezte a közönség részéről, hogy ismét fergeteges műsorral készültek a táncosok.