Aranyos bajai táncosok

Balkanyar 2024. április 19. 08:29 2024. ápr. 19. 08:29

Hat csapattal, csaknem félszáz fővel képviseltette magát a Star Dance Arena országos minősítő táncversenyen a bajai Golden Club Sportegyesület. Márics Adrienn oktató, az egyesület elnöke elmondta: a versenyre való felkészülést nehezítette, hogy épp ebben az időszakban váltottak edzőtermet, a költözés és a felújítási munkálatok is számtalan feladatot róttak a csapatra, ennek ellenére mindenki igyekezett maximális teljesítményt nyújtani.

– Álomszép eredmények születtek: mind a hat csapatunk arany minősítéssel térhetett haza. A legkisebbeknek ez volt az első versenyük, érthető módon értük izgultunk a legjobban. Két csapatunk a legutóbbi versenyen ezüst minősítést szerzett, velük rengeteget készültünk azért, hogy szépíteni tudjanak és megszerezhessék a nagyon vágyott aranyat, a többiek pedig hozták a tőlük elvárt papírformát. Edzőként minden egyes csapatért dobog a szívem, ezért most teljes szívből tudok örülni, hiszen minden kis és nagy klubtagunk nyakában ott díszeleg az aranyérem! – részletezte Márics Adrienn.

Hozzátette: nagy öröm számukra, hogy elkészült az új edzőtermük a belvárosban, a Szabadság út 9. szám alatt találják meg őket az érdeklődők. Az új helyszín pedig új terveket is hoz, és bár most egy kis pihenőt iktattak be, Márics Adrienn a bajahangja.hu honlapnak elárulta: hamarosan ismét hallatnak magukról. (S. B.)