Szövetségben Kecskemétért

Balkanyar 2024. április 29. 15:05 2024. ápr. 29. 15:05

Király József kecskeméti önkormányzati képviselő (Szövetség a Hírös Városért Egyesület) közösségi oldalán olvastuk az alábbi sorokat:

„Felelősségteljes emberként tekintünk Kecskemét minden polgárára! Nem vagyunk hajlandóak azon a szinten kampányolni, melyet Szemereyné Pataki Klaudia és csapata megütött már a kampányt megelőzően is.

Vegyük például a polgármester asszony minapi Facebook bejegyzését, melyben fontosnak érezte közölni: „… és erős, egyértelmű üzenetet küldünk a kasszakulcsra pályázó baloldalnak, el a kézzel a kecskemétiek pénzétől!”

De példaként említhetjük Nemcsik Mátyás fizetett Facebook hirdetését is, amiben ugyanezt üzente.

Erős és egyértelmű üzenetet küldünk mi is. Hazaszerető, magyar emberhez méltó kampányt fogunk folytatni, melynek legfontosabb sarokkövei az alábbiak:

IGENT MONDUNK A KECSKEMÉTI POLGÁROK KÉPVISELETÉRE!

Elsősorban a kecskeméti polgárok érdekeit fogjuk képviselni! Csak ezután következhet Kecskemét gazdasági szereplőinek érdeke. Úgy gondoljuk, hogy ezt a két - sok esetben akár egymással ellentétes - érdeket, ilyen mércét alkalmazva lehet a megfelelő kompromisszumok mentén, minden érdekelt számára elfogadhatóvá tenni.

IGENT MONDUNK A PÁRBESZÉDRE!

Lehet velünk érvek mentén vitatkozni! Sőt, lehetőség szerint minél több érdemi vitára szeretnénk alkalmat biztosítani!

NEMET MONDUNK A MELLÉBESZÉLÉSRE!

Kérdezzenek tőlünk bátran és kérdéseikre a legjobb tudásunk szerint, mellébeszélés nélkül válaszolunk!

NEMET MONDUNK A GYERMEKEK POLITIKAI CÉLÚ MEGJELENÍTÉSÉRE!

Politikus ne fényképezkedjen gyermekekkel! Nem kampányolunk olyan képekkel, ahol gyermekekkel együtt szereplünk! A gyermekek képmáshoz való jogát tiszteletben tartjuk.

KECSKEMÉT A TIÉD!”