Vezetőváltás a halasi kórházban

Balkanyar 2024. április 27. 08:27 2024. ápr. 27. 08:27

Már nem dr. Szepesvári Szabolcs a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, a Szegedi Tudományegyetem Oktatókórházának a főigazgatója. A hírt egy szűkszavú közleményben, dr. Szepesvári Szabolcs vezetői munkáját megköszönve hozta nyilvánosságra dr. Gondos Miklós, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház főigazgatója.

Dr. Szepesvári Szabolcs 2017. december elsejétől látta el a főigazgatói teendőket a vármegye egyik meghatározó egészségügyi intézményének élén, a hír már csak ezért is meglepetést okozott Kiskunhalason és a kórház beutalási körzetébe tartozó településeken, így például Kiskőrösön és Soltvadkerten is.

 A Halasmédia szerint már napok óta lehet a városban hallani azt a hírt, hogy már nem dr. Szepesvári Szabolcs a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, az SZTE Oktatókórházának a főigazgatója, majd alábbi közlemény jelent meg az intézmény honlapján.

Tisztelt Pácienseink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy dr. Szepesvári Szabolcs kolléga úr a mai napon az intézmény főigazgatói pozíciójából távozott. Az intézménymenedzsment, valamint az ágazatvezetés nevében ezúton szeretnénk megköszönni az elmúlt évek vezetői munkáját.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól kezdődően a főigazgatói teendők ellátására dr. Lénárt Endre kolléga úr kapott megbízást. Új munkakörében feladatainak ellátásához sok sikert kívánunk! Dr. Gondos Miklós vármegyei intézményvezető”

Az nem derül ki a közleményből, hogy pontosan mi van a „távozás” kifejezés hátterében.