Bajnokok Versenye Kiskőrösön

Balkanyar 2024. április 18. 08:28 2024. ápr. 18. 08:28

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány idén negyedik alkalommal rendezte meg a Bajnokok Versenyét, ami a daganatos betegségből gyógyult gyermekek sporttalálkozója. A verseny inkább jelképes, hiszen ezek a gyermekek már bajnokok mind, mert legyőzték a legsúlyosabb betegséget.

Az ország minden részéből érkeztek gyermekek Kiskőrösre a napokban, akik régi ismerősként üdvözölték egymást. A versenyen úszás, asztalitenisz, futás, triatlon, sakk, lövészet sportágakban mérték össze tudásukat a találkozó idején.

A Bajnokok Versenyét Takácsné Stalter Judit, az alapítvány elnöke nyitotta meg, sok sikert, jó hangulatot kívánva a résztvevőknek. McGranaghan-Takács Katalin, a verseny szervezője ezután a tudnivalókat ismertette, majd megkezdődött a sakkverseny Follárdt András vezetésével és a lövészet Maglódi Attila és Maglódiné Tóth Szilvia irányításával.

A baon.hu tudósítása szerint, az alapítvány a Mindenjó Rehabilitációs Házában kézműves foglalkozások és különféle ügyességi játékok színesítette az éppen nem versenyző gyermekek programját.

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány köszöni a támogatásokat, a segítséget, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a betegségből gyógyult fiatalok és kísérőik találkozója létrejöhetett.