Hobo előadóestje Ballószögön

Balkanyar 2024. április 18. 11:48 2024. ápr. 18. 11:48

Földes László bluesénekes - ismertebb nevén Hobo - Tudod, hogy nincs bocsánat című előadóestje hatalmas sikert aratott a napokban a Ballószögi Faluházban.

Nagy Gabriella művelődésszervező elmondta: a rendezvény a Déryné Program támogatásával valósult meg, az eseményen térítésmentesen vehettek részt a ballószögiek.

Az érdeklődés óriási volt: megtelt a faluház, sőt ennyi széket talán még sosem helyeztek el az előadó teremben. Az est már bejárta az egész országot és a határon túli magyarlakta vidékeket is, és most már a ballószögiek is részesévé válhattak Hobo József Attilát idéző előadóestjének.

A szakember idézte a zenész szavait: „József Attila műveit úgy olvasom, mint a szent könyveket, és néha, mintha a saját gondolataimat látnám leírva. Az előadással az volt a célom, hogy bevonjam és tovább gondolkodásra késztessem a nézőt”.

Hozzátette: szenvedéllyel, alázattal keltek életre a József Attila versek Hobo előadásában hol prózában, hol zenei kísérettel. Nem csupán egy művészeti élmény volt, a nézők varázs alá kerültek, József Attila és Hobo közös, szívbemarkoló világában.

A baon.hu érdeklődésére a művelődésszervező végül megjegyezte: Hobo kedvesen fogalmazott a ballószögiekről és a faluházról is: „Olyan szép ez a hely, hogy elfelejteni lehetetlen.”