Városszépítők köszönete

Balkanyar 2021. szeptember 18. 09:26 2021. szept. 18. 09:26

A Kecskeméti Városszépítő Egyesület tagjai úgy döntöttek, hogy megköszönik azon civilek munkáját, akik hozzájárultak a városszépítő, a várost virágossá tévő munkálatokhoz.

Király József, az egyesület elnöke, a tegnapi sajtótájékoztatón, a Három Gúnár Hotel Rotary Termében felsorolta azokat, akik legtöbbször nyújtottak önzetlenül segítő kezet. Az egyesület plakettekkel, könyvekkel és színházjegyekkel hálálta meg a segítségüket. Közöttük volt például Gyenes István kecskeméti agrárszakember, aki a Virágos balkon akcióhoz adta a virágokat.

Megköszönték a munkát Gyenes László kertésznek is, a Leander sétány ötletadójának. Király József kiemelte Farkas Barta Katát, a 10 millió Fa Kecskemét Egyesület elnökét, a Centrum Áruház környékének zöldítése kapcsán. Az elültetett növények gondozásáért mondtak köszönetet az egyesület tagjai Papp János Vilmosnak, Heronyányi Mirtillnek, az OTP Szabadság téri fiókjának, valamint a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulatnak.

A Városszépítő Egyesület elnöke a sajtótájékoztatón azt mondta, a munkát folytatják, mert jó érzés virággal díszíteni Kecskemétet. (Forrás: hiros.hu)