A mérnöki kamara adományai

Balkanyar 2022. május 23. 10:01 2022. máj. 23. 10:01

A Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara - a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Bács-Kiskun Megyei Szervezetével egyeztetve – a közelmúltban adománygyűjtési akciót kezdeményezett tagjai, valamint szakma gyakorlói körében az Ukrajnából menekülők támogatása érdekében.

A szükségleteknek megfelelő tárgyi adományokat megyeszerte számos gyűjtőponti helyszínen várták. A gyűjtési határidő lejártát követően Nyúl Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara elnökségének tagja közreműködésével az adományok begyűjtése a helyszínekről megtörtént. Az adománygyűjtés sikeres volt, egy nagy utánfutónyi mennyiségű tartós élelmiszer, konzerv, bébiétel, pelenka, tisztálkodószer gyűlt össze, melyet a napokban Molnárné dr. Bóta Alexandra, a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara titkára, valamint Nyúl Zsolt elnökségi tag adott át Kecskeméten, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Bács-Kiskun Megyei Szervezete részére.

A mérnöki kamara vezetősége ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik az akcióban részt vettek, adományaikkal a menekülteket támogatták. Valamint köszönetüket fejezik ki a gyűjtőpontok tulajdonosainak, dolgozóinak, akik a munkájukkal lehetővé tették azt, hogy a gyűjtés sikeresen megvalósulhasson.