Akasztói drogosok rendőrkézen

Balkanyar 2024. július 31. 11:31 2024. júl. 31. 11:31

Első ránézésre minden rendben volt a Soltvadkerten megálltott autó vezetőjével és két utasával. A rendőröknek azonban mást súgott a megérzésük.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai a napokban, kevéssel éjfél után Soltvadkert belterületén megállítottak egy fehér autót, amelyben a sofőrön kívül ketten utaztak. A fiatalok gyanúsan viselkedtek, ezért a körzeti megbízottak átvizsgálták a kocsijukat és a ruházatukat, és ekkor kiderült, hogy mindhárman kábítószergyanús, zöld növényi törmeléket rejtegetnek. A fiatal felnőttek elismerték, hogy fogyasztottak a náluk lévő anyagból, ami egyébként – a speciális teszterek alapján – cannabis-származéknak bizonyult.

Az akasztói lakosokat az egyenruhások előállították. Egy 22 és egy 24 éves férfit a nyomozók kábítószer birtoklásával gyanúsítanak; ők a kihallgatásukat követően hazamehettek és jelenleg szabadlábon védekeznek, a keol.hu híradása szerint. Harmadik társukat azonban, kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.