Adománygyűjtés a kecskeméti Malom Központban

Balkanyar 2023. november 19. 09:03 2023. nov. 19. 09:03

A Malom Központ és a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete újra közös adománygyűjtő akciót hirdetett. Erről számolt be az újágíróknak Rácz József, a Malom Központ igazgatója a minap, Fehérné Nagy Emese, a KINCS elnöke és Pászti András kecskeméti önkormányzati képviselő.

A Malom Központ 2. emeletén december 17-ig lesz egy adománygyűjtőpont, ahová vinni lehet tartós élelmiszereket, játékokat, könyveket, tisztálkodási és tisztítószereket, illetve jó minőségű ruhákat.

A Malom Központ idén 10. éve vesz részt a Kecskeméten mind adománygyűjtőpontként, mind pedig támogatóként. Ahogy minden évben, idén is öt családnak nyújt segítséget a bevásárlóközpont 250 ezer forintos adománya.

Az alapítvány önkéntesei még karácsony előtt eljuttatják az adományokat olyan kecskeméti családoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá. Az elmúlt évtizedben több száz család és több ezer kisgyermek arcára csalt már mosolyt a kezdeményezés.

Az akció mottója: "Az ünnepi időszak arról szól, hogy örömet szerezzünk másoknak, önzetlenül. Most közösen, veled együtt lehetünk a részesei a karácsonyi csodának. Segíts te is, hogy minél több helyi rászoruló család karácsonyát tegyük varázslatossá!"