Gyermekek a gyermekekért gála

Balkanyar 2024. április 16. 11:48 2024. ápr. 16. 11:48

Tegnap (hétfőn) tartották meg a 28. Gyermekek a gyermekekért jótékonysági gálát a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. A Városi Szociális Közalapítvány által szervezett jótékonysági gála ezúttal is teltházas volt, a közönség soraiban szülők, nagyszülők, pedagógusok és támogatók csillogó tekintettel várták az előadásokat a fiatal tehetségektől.

Az estet Sirkó László színművész, egyben a műsor rendezőjének előadása nyitotta, mely részlet volt M.Gorkij: Az éjjeli menedékhely című művéből. A színművész ezúttal is hangsúlyozta, hogy Kecskeméten rengeteg tehetséges gyermek él, akikre büszkék lehetünk, és akiket feladatunk felkarolni és támogatni a kibontakozásban.

A gálára ezúttal is sokszínű előadásokkal készültek a gyerekek – tudatta a baon.hu. - Többek között kóruskoncertet, szóló éneklést, szavalást, tánc és néptánc produkciókat mutattak be. Olyan fiatal tehetségeknek tapsolhatott a népes közönség, akik hihetetlen lelkesedéssel, hatalmas szeretettel a szívükben örömöt és boldogságot tudtak adni.