Irodát nyit a VOSZ Kecskeméten

Balkanyar 2024. április 17. 12:17 2024. ápr. 17. 12:17

Egy új irodával szeretne támogatást nyújtani a kecskeméti vállalkozóknak a VOSZ, ahol könnyebben és egyszerűbben intézhetik teendőiket. Erről is szó esett a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Bács-Kiskun vármegyei beszámoló gyűlésén és vállalkozói fórumán.

- A VOSZ vármegyei szervezete sikeres évet tud maga mögött, ugyanis a tagjaink száma jelentős mértékben növekedett, ami büszkeségre ad okot mindannyiunk számára. A VOSZ-irodánkban pedig, próbáljuk a vállalkozásokat segíteni a mindennapok útvesztőjében — mondta Weninger Richárd, a VOSZ Bács Kiskun vármegyei szervezetének elnöke.

A beszédek mellett az Egyensúly Intézet egy részletes elemzést tartott az ország, illetve Bács-Kiskun vármegye gazdasági helyzetéről. Eppel János, a VOSZ elnöke azt mondja, elégedett a vármegyében elért eredményekkel, a jövőbeni céljuk pedig, hogy Kecskemét is bekapcsolódjon a cég országos irodahálózatába.

A vezetőség szerint erre már nem kell sokat várni a hírös városban. A megújuló irodahálózat nemcsak a Széchenyi-kártya ügyintézésében, de számtalan más üzleti és gazdasági területen nyújt majd segítséget és támogatást a helyi vállalkozóknak. (Forrás: hiros.hu)