Soltszentimrei gyújtogató asszony

Balkanyar 2024. június 22. 15:22 2024. jún. 22. 15:22

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Soltszentimrén, a Petőfi utcában ég egy lakóház. A település körzeti megbízottja, Pintér Antal r. zászlós pár perccel később már ott volt.

A szomszédtól megtudta, hogy laknak a házban, de onnan senkit sem láttak kijönni. A rendőr azonnal bement az égő ingatlanba, ahol az egyik szobában az ágyon fekve megtalálta az alvó házigazdát.

Felébresztette, majd kivonszolta a zavart férfit és leültette a kertben. Megkérdezte tőle, hogy más is van-e a házban. A férfi nem tudott erre válaszolni, ezért a körzeti megbízott ismét a lángok közé rohant. Az összes helyiséget átvizsgálva nem talált senkit. Ezt követően elzárta a gázóránál elhelyezett főcsapot, majd felszerelte az udvaron talált slagot a kerti csapra, és mire kiértek a tűzoltók, eloltotta a tüzet. A tulajdonost kórházba szállították.

A keol.hu szerint hamar kiderült, hogy a férfival élő asszony gyújtotta fel a bejárati ajtót, mielőtt távozott. A nőt Soltszentimre központjában fogták el a rendőrök és büntetőeljárást indítottak a gyújtogatóval szemben.