Szépségek a Holt-Tisza partján

Balkanyar 2024. július 18. 12:08 2024. júl. 18. 12:08

Július 20-án, szombaton rendezik meg a Tőserdő Szépe versenyt, ami egyben jubileum is lesz, ugyanis 25. alkalommal választanak szépségeket a Holt-Tisza partján. A versenyt egész nap színes programok sokasága kíséri.

Utoljára Csordás Cintia fejére került a korona, aki egy rádióműsorban elárulta, hogy most, a jubileumi Tőserdő Szépe versenyen zsűritagként lesz jelen.

A Tőserdőért Alapítvány elnöke, a rendezvény szervezője, Galgóczy Zsolt elmondta, hogy gyermek kategóriában 4-től 12 éves korig, a felnőtt kategóriában 15-től 30 éves korig várták, várják a jelentkezéseket. A részletekről a toserdoszepe.hu webcímen lehet tájékozódni.

Csordás Cintia azt üzeni a nevezőknek, hogy nincs mitől tartani a versennyel kapcsolatban. A szombat reggeli érkezést követően megtanulnak egy könnyű koreográfiát a színpadi mozgással kapcsolatban. Ez nem táncos-ugrálós koreográfia, csupán pár lépés az egész, majd következik a smink és a haj elkészítése. A szervezők és a szépségkirálynő azt javasolja, hogy mindenki maga készítse el sminkjét és a haját. A verseny végén 15 fős zsűri hoz majd ítéletet.

A versenyt követően hatalmas buli várható, számos neves fellépővel.