Angeli Gabriellát indítja Kalocsa képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Balkanyar 2021. június 10. 16:45 2021. jún. 10. 16:45

Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Bács-Kiskun megye 3-as számú választókerületében Angeli Gabriellát, az MSZP kalocsai szervezetének alelnökét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Angeli Gabriella több cikluson keresztül dolgozott Kalocsa önkormányzati képviselőjeként, részt vállalt az oktatási, kulturális, közbeszerzési, költségvetési, jogi, ügyrendi, ifjúsági és sportbizottságok munkájában. Önkormányzati képviselőként, német nemzetiségi tanítóként, valamint jogászként szerzett széleskörű tapasztalatát ezúttal az Országgyűlésben szeretné felhasználni a Kalocsán és térségében élők érdekének képviseletére.

Célja, hogy elősegítse a választókörzetben élők életkörülményeinek javítását és a térség gazdasági megerősítését. Fontos az úthálózat felújítása, illetve a régió turisztikai, idegenforgalmi lehetőségeinek minél jobb kihasználása. Tisztában van azzal, hogy a térség életében jelentős szerepet betöltő mezőgazdasági termelés érdekében olyan politikára van szükség, amely képes csökkenteni a klímaváltozás hatásait, amelyek már a Duna-Tisza közén is komoly veszélyt jelentenek.

Angeli Gabriella jól ismeri a régiót, érti és ismeri a helyiek problémáit, ezért az MSZP és a Párbeszéd úgy gondolja, hogy az előválasztást követően 2022-ben már hatpárti jelöltként ő a legalkalmasabb arra, hogy képviselje Bács-Kiskun megye 3-as választókerületében élőket, hozzásegítse Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociális, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot -írják.