Karácsonyi adománygyűjtés

Balkanyar 2021. november 24. 09:35 2021. nov. 24. 09:35

Idén is megnyitották a megyeszékhelyen a Malom Központ és a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének közös adománygyűjtő pontját. A felajánlásokkal a hátrányos helyzetben lévő családokat segítik, hogy szebbé varázsolják karácsonyukat.
Fehérné Nagy Emese, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének elnöke elmondta, több mint 10 éve jelent nagy segítséget családjaiknak a gyűjtés. Rengeteg gyereknek csalt mosolyt az arcára a sok-sok ajándék, bíznak abban, hogy ez idén is így lesz. Azt kérte, hogy idén a kamaszokra is gondoljanak az adományozók. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ugyanis, döntő többségében a kisgyerekeknek érkeznek ajándékcsomagok. – Minden adományt szívesen fogadunk, de nagyon örülünk a könyveknek, játékoknak, társasoknak, bármilyen piperének, tulajdonképpen mindennek, amit a fiatalok szeretnek.

Az ajándékokat a kecskeméti Malom Központ második emeletén lehet leadni, az adománygyűjtés december 22-éig tart. Az összegyűlt csomagokat majd december 23-án adják át a nagycsaládosoknak.