Keresik a kalocsai kamaszlányt

Balkanyar 2023. május 22. 08:25 2023. máj. 22. 08:25

Fél éve tűnt el egy kalocsai kamaszlány, Tóth Alisa Angelika. A Kalocsai Rendőrkapitányság múlt év december 3. óta eltűnés miatt keresi a 16 éves lányt. A police.hu oldalon közzétettek szerint: „Tóth Alisa Angelika eltűnésekor fekete, lakkszerű kabátot viselt, szürke nadrággal és szürke pulóverrel. Egy lila színű, Gandhit ábrázoló póló volt rajta, valamint fekete, Vans márkájú cipő. A nyakában ezüstszínű, pillangós nyaklánc lógott, fekete színű hátizsákot hordott. A keresett személy haja szőke, vállig érő.”

A lány Hollandiában élő édesapja a Bors napilap segítségét is kérte lánya megtalálásához.

- Nem tudok aludni azóta, hogy eltűnt. Úgy fekszek, kelek, hogy a lányomra gondolok. Ezt nem lehet feldolgozni – nyilatkozta a lapnak Tóth Gábor. - Nap mint nap hívom a rendőrséget, azt mondják, körözik őt. A rendőrség szerint Alisa felhívta az anyját, hogy jól van, de ő nekem ezt nem mondta. Most már fél éve, hogy nem tudok róla semmit, nagyon aggódom. – mesélte az apa, aki különvált Alisa édesanyjától, akivel nincs jó viszonyban. Az apa üzent a lapon keresztül a lányának:

- Alisa, ha ezt olvasod, tudd, hogy engem bármikor megtalálsz és jöhetsz. Az ajtó bármikor nyitva áll előtted, várlak. Ha segítség kell, csak szólj és azonnal megyek!

Aki információval rendelkezik Tóth Alisa Angelika tartózkodási helyéről, hívja a Kalocsai Rendőrkapitányságot (telefon: 78/566-500, e-mail: kalocsark@bacs.police.hu. vagy tegyen bejelentést a 112-es segélyhívószámon. A Telefontanú zöldszáma: 06-80-555-111.