Szépész Kupa Halason

Balkanyar 2022. január 18. 09:59 2022. jan. 18. 09:59

Második alkalommal rendezte meg az Online Szépész Kupát az elmúlt napokban a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikuma a fodrász- és kozmetikus tanulók részére.

A magyarországi tanulóverseny döntőjére az ország különböző pontjairól csatlakoztak a szakképző iskolákból a diákok. A versenyzők egy rendkívül feszített felkészülés után szigorú előválogatók során kerültek be a döntőbe – mondta el Papp Gyula, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum főigazgatója a baon.hu-nak.

A fodrász- és juniorkategória versenyzőinek munkáját Ternyák Katalin mesterfodrász értékelte, majd ismertette az eredményeket: 1. Lakatos Vivien, Érsek Ivett (Szekszárd), 2. Márton Luca (Debrecen), 3. Németh Anna, Konkoly Vivien, Kovács Eszter (Zalaegerszeg).

Esküvői alkalmi kontyok, fantáziafrizura kategória: 1. Lénárt Nikolett (Nyíregyháza), 2. Slégli Júlia (Dombóvár), 3. Polesnyik Fanni (Szeged).

Nádasdi Sándor Oscar-díjra jelölt sminkmester értékelte a kozmetikus versenyzők munkáját, aki szerint a versenyzők nagyszerű munkát végeztek, és meggyőzték a zsűrit a lelkesedésükkel és a befektetett energiával.

Alkalmi smink (I. korosztály): 1. Balogh Réka, 2. Oris Csenge Vanda, 3. Molnár Dorina Panna. Fantáziasmink (I. korosztály): 1. Gelencsér Jázmin, 2. Sávai Dorina, 3. Német Emese.

Alkalmi smink (II. korosztály): 1. Bianovics Viktória, 2. Boón Zsófia, 3. Pölös Helga.